PRIMA PAGINA DESPRE NOI SERVICII CONTACT     English 

 

  STAR SOFT DESIGN
 Web development    
 Web Solution 
 Web Hosting 
 Domenii .RO 
 Oferta Speciala 
 Portofoliu WEB 
 Outsourcing    
 Consultanta SAP 
->

STAR SOFT DESIGN - O poarta catre lumea virtuala. Web design, web developement,E-commerce solution, small ERP solution,Web hosting. web hosting, gazduire web, web site, web design, nume doneniu, inregistrare nume, web site gratuit, gratis, free web hosting, design, spatiu gazduire web, spatiu internet, publicitate internet, preturi mici, business, web hosting firme, domain names, web hosting accesibil, nume domenii, web hosting ieftin, webmaster, solutii web design, marketing, advertising, blog, blogs, weblog, web log, weblogs, internet marketing, internet advertising
 
 

 
  

STAR SOFT Design are placerea de a va oferi solutia prezentei dumneavoastra pe Internet punandu-va la dispozitie o oferta special adaptata cerintelor domeniului dumneavoastra de activitate. Site-ul dumneavoastra trebuie sa ofere clientilor si potentiali parteneri, informatie actualizata, completa, utila, intr-un design de calitate. Informatia proaspata, concentrata, amplasata intr-un cadru intuitiv va permite clientilor sa fie la curent cu oferta dumneavoastra de produse si servicii, precum si tarifele acestora.

Printr-o paginã de web, timp de 24 de ore din 24, orice persoanã interesatã se poate informa despre : - afacerea pe care o conduceti, - se poate lua legãtura cu dumneavoastrã,- care sunt domeniile dvs. de interes, - ce preocupãri de afaceri aveti.

Prezenta pe internet vã ajutã sã oferiti clientilor si potentialilor clienti informatii de afaceri la zi, pe care le puteti actualiza rapid, fãrã mari eforturi sau cheltuieli.Internetul vã oferã cu sigurantã oportunitãti de afaceri internationale.

Aveti sansa de a stabili o legaturã si de a purta un dialog cu cei de pe pietele internationale, la un pret de convorbire telefonicã localã. Puteti pune la dispozitie imagini, sunet si video de o calitate mult mai bunã decât orice brosurã, evitând astfel cheltuielile de editare tipograficã.

În plus beneficiati de o mai mare flexibilitate, dacã doriti sã prezentati produse noi, înlocuiti sau adãugati imaginile si textul pe paginã, în loc sã tipãriti alte pliante, brosuri. Publicitatea pe internet cuprinde o plajã mult mai mare de clienti decât un anunt în ziar sau o reclamã la un post TV

Motoarele de căutare reprezintă o metodă accesibilă și rapidă de a atrage clienții - aceasta dacă site-ul dumneavoastră este configurat corespunzător. Acest lucru înseamnă meta tag-uri inteligente și corespunzătoare. Meta tag-urile reprezintă informațiile introduse în paginile Web pentru a permite motoarelor de căutare să vă găsească. De asemenea, înseamnă înțelegerea sistemului de administrare a conținutului, astfel încât, când reîmprospătați copia, să nu pierdeți cuvintele cheie pe care le caută motoarele de căutare. Clasificările și detaliile motoarelor de căutare se schimbă în fiecare zi. În cazul în care nu dispuneți de expertiză tehnică, angajați o persoană avizată.

  
 
     
 
 
 design by StarSoft Design

All rights reserved © 2003- 2018 STARSOFT DESIGN